Testimonials

Testimonials

Valérie de Groote - INDEA bvba - Oudenaarde

Een industriële klant vroeg onze offerte te vertalen voor de hoofdzetel in Duitsland. Via www.ikzoekeenfreelancer.com vonden wij snel een vertaler die dit binnen de gestelde deadline voor ons kon realiseren.

Ann Liekens - INSIGHT TRAVEL bvba - Wommelgem

Opgelucht en blij dat ik zo snel iemand heb gevonden via deze website die mijn administratie mee heeft helpen wegwerken en nu mee blijft opvolgen! Ik heb weer tijd voor mijn klanten en dus voor het uitwerken van datgene waar het hier om draait ! Reizen uitwerken en verkopen!

Yves Vander Veecken - LetzGo bvba - Heist-op-den-Berg

Voor een nieuw te ontwikkelen website zochten wij een freelancer om een grafisch element uit te werken. We kregen heel wat reacties waaruit we de meest geschikte kandidaat kozen. De opdracht werd snel en nauwkeurig uitgevoerd tegen een correcte prijs.

Denise Klerkx - Broodjes, Koffie en IJssalon De Soeten Inval - Burcht

In april heb ik een oproep gedaan voor een boekhouder, een logo-ontwerp en een binnenhuisarchitect voor mijn te openen zaak begin mei. Binnen een aantal dagen heb ik verschillende reacties ontvangen waaruit ik kon kiezen. Goede ervaring!

Silk in a Box - your trendy legwear: www.silkinabox.com

Ik was verbaasd van de talrijke en interessante contacten die zich aanboden. Vele onder hen zelf op dezelfde dag als mijn aanvraag.

Hans Ocket - Converge-IT - Oostkamp

Dit najaar starten we met Converge-IT workshops op. Daartoe gingen we op zoek naar een aantal freelancers als docent. Een publicatie via ikzoekeenfreelancer.com, net voor de zomer, bracht meteen een serieus aantal reacties op. Tevens was ik heel positief verrast over de kwaliteit van freelancers die zich via dat kanaal kwam aanbieden. Een aantal gesprekken in het zomerverlof leidde meteen tot een aantal interessante contacten. Volgende maand starten de sessies met docenten die zich hebben aangeboden via ikzoekeenfreelancer.com. Via dat kanaal kwam Converge-IT dus heel snel en goedkoop de juiste mensen op het spoor.

Johnny Ingelbrecht -Westdesign - Veurne

Ik heb een tijdje geleden diverse malen beroep gedaan om een freelancer medewerker te zoeken via “ikzoekeenfreelancer.com” en met succes. 2 reacties op een zelfstandige verkoper en tientallen reacties op een administratief medewerker. Voor beide aanvragen hebben wij een degelijke medewerker kunnen vinden.

Anik Van Bellegem - First Class - Antwerpen

We zijn een eventbureau uit Antwerpen en hadden op korte termijn freelancers nodig om mee producties te realiseren maar ook om dossiers mee uit te werken. We hebben heleboel reacties ontvangen, enkele mensen gezien en uiteindelijk zijn we met 2 van hen ‘in zee gegaan’. Superleuke mensen, op dezelfde golflengte, boeiende conversaties, interessante uitwisselingen... Ik ben ervan overtuigd dat meer bedrijven hier beroep op zouden kunnen doen mocht men het bestaan ervan kennen. Wij raden deze site alvast aan iedereen aan!"

Marc Vanhoeck - Syneton - Mechelen

Mag ik u even laten weten dat wij enthousiast zijn over uw initiatief met deze website.Het is niet eenvoudig om geschikte freelancers te vinden. De zoektocht kan veel tijd in beslag nemen en de bestaande kanalen bieden niet altijd trefzekerheid. Dankzij uw site is het ons gelukt een goede matching te realiseren met maar liefst drie kandidaten.

Els Delaey - Mustmagazine - Hooglede

Wij zijn heel tevreden over de publicatie op "ikbeneenfreelancer.com". We kregen geweldig veel reacties. Voordeel is dat de vacature een tijd blijft staan zodat nog meer kandidaten kunnen inschrijven op de vacature. Super tevreden! Alvast bedankt.

Ellen Mollen - ICASA ICT Solutions - Diepenbeek

Als resource consultant ben ik constant op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel in vaste dienst als freelance. Op de site ikzoekeenfreelancer.com hebben wij onlangs onze vacatures geplaatst en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd. Wij ontvingen ondertussen al een tiental reacties van geïnteresseerde freelancers en er lopen voor een aantal van hen ondertussen ook al concrete opportuniteiten. In tegenstelling tot vele andere jobsites, geeft deze site ons dus wel een bevredigend resultaat.